Eagle Copy Center si Stampile

Tricouri personalizate

Tricourile personalizate sunt utilizate in mai multe moduri. Fie ca dorim sa facem promovare unei companii sau un cadou persoanei iubite, tricourile personalizate sunt ideale pentru astfel de situatii. Design Eagle iti poate personaliza orice fel de tricou, bluza sau hanorac cu logo-ul, poza sau textul pe care il doresti.

Tricourile personalizate pot fi din bumbac 100% sau din combinatii cu poliester. Putem personaliza atat tricourile pe care le aveti deja Dvs, sau modele de tricouri comercializate de compania noastra.

 

Ce poti realiza la noi:
– tricouri personalizate echipa de fotbal
– tricouri personalizate business (echipa tehnic, livratori pizza etc)
– tricouri personalizate indragostiti
– tricouri personalizate de condoleante
– tricouri personalizate haioase (mesaje, poze)
– tricouri personalizate 8 martie
– tricouri personalizate asociatii, fundatii
– tricouri personalizate campanii electorale

 

Tricourile se pot personaliza cu folii reflectorizate, folii aurii, folie 3d, material catifelat. Personalizarea tricourilor este recomandata celor ce doresc sa-si faca publicitate,  firmelor de paza si protectie, echipe tehnice, pentru cei ce doresc sa faca cadouri persoanelor apropiate sau pentru diferite aniversari si evenimente.

 

Mod personalizare cu tricolul clientului *

Format

Pret

Autocolant termic

A4

A3

34 lei

45 lei

Imprimare in tesatura tricouri albe

A4

29 lei

* Cu tricoul firmei  noastre se mai adauga 10 lei/buc. fata de pretul din lista de mai sus.Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici DE ACORD