Eagle Copy Center si Stampile

Carti de vizita

Cartile de vizita sunt foarte importante in business-ul fiecarui antreprenor. Cartea de vizita este o mica parte din imaginea fiecarei companii.

 

In functie de specificul companiei cartile de vizita pot fi simple, continand doar sigla date de contact si cateva linii de culoare, sau complexe cu combinatii de culori pentru a exprima cat mai bine specificul companiei.

 

Cartile de vizita pot avea urmatoarele formate:
1. carti de vizita 90 mm x 50 mm landscape sau vertical.
2. carti de vizita 85 mm x 55 mm landscape sau vertical.
3. la cerere carti de vizita cu orice dimensiune.
4. contra cost carti de vizita cu colturi rotunde.

 

 

Material

Pret*

Fata

Fata/Verso

Carton 300 g

0,49 lei

0,80 lei 

Carton 160 g + Laminare

0,59 lei

0.90 lei 

*Pretul este negociabil, in functie de cantitate.

 

La Design Eagle printam cartile de vizita pe carton de 200g/mp, la 300g/mp  la o rezolutie fotografica de 2400dpi. Grafica poate fi efectuata si de specialistii nostrii. In cazul in care aveti grafica cartii de vizita deja facuta cel mai bun fisier pentru printare este PDF-ul sau jpg-ul. La cerere se pot efectua carti de vizita pe orice tip de carton/textura.

 

Cartea de vizita te reprezinta pe tine si pe deasupra cartea de vizita reprezinta compania ta. O carte de vizita mai speciala va atrage intotdeauna atentia celorlalti si vei ramane intiparit in mintea lor atat tu cat si compania ta.
Cel care primeste o carte de vizita intotdeauna face legatura intre tine si cartea de vizita. Daca ai o carte de vizita simpla pe un carton ieftin fara un design futurist (o carte de vizita neingrijita) asa vei fi intiparit si tu in mintea celui care o primeste. Insa daca oferi o carte de vizita stilata, curata, realizata profesional vei face intotdeauna o impresie buna.

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici DE ACORD