Eagle Copy Center si Stampile

Autocolante perete

Autocolantele de perete sau stickerele de perete sunt figuri vectoriale decupate dintr-un autocolant special pentru aplicarea acestora pe pereti.

 

Autocolantele de perete sunt utilizat atunci cand dorim sa dam culoare camerei noastre, sau cand vrem sa schimbam ambianta unei incaperei. Colantele de perete sunt recomandate pentru decorarea living-urilor, camerelor de copii, birouri, dormitoare, receptii, sali de fitnes, cluburi, baruri etc.

 

Autocolantele de perete cu forme de pomi/copaci sunt cel mai usor de amplasat, aceste potrivindu-se aproape in orice ipostaza. Stickerele de perete cu forme de copaci se pot amplasa in dormitoare, living-uri, birouri,  restaurante etc.

 

Autocolantele de perete abstracte necesita atentie sporita la amplasare, aceste avadn nevoie de un ochi format pentru a gasi cea mai buna ambianta. Colantele de cu forme abstracte sunt recomandate pentru decorarea birourilor, salilor de asteptare, bai, living-uri, cluburi, baruri.

 

Autocolantele de perete pentru decorarea camerelor de copii sunt de obicei realizate din culori pale, calde care sa ofere o ambianta placuta. Autocolantele de perete recomandate pentru camerele de bebelus pot fi cu ursuleti, zane, pesti sau personaje din povesti cum ar fi Alba ca Zapada, Bambi sau Nemo.

 

Autocolantele de perete de tip frunze/flori sunt utilizate intens pentru decorarea aproape oricarei incaperi, fiind foarte usor de incadrat cu orice mobila/decoratiune. Autocolantele de perete cu forme de frunze sau flori sunt recomandate pentru decorarea dormitoarelor, cazilor de baie, chiuvete, pereti de scari, cabine de dus, living-uri etc.

 

Autocolantele de perete ce reprezinta animale necesita o atentie sporita, eventual chiar cateva simulari pe calculator specific pe incaperea pe care doriti sa o decorati. Pentru un efect sporit este necesar ca peretele sa aibe aceeasi culoare ca si poza pe care o vedeti cu autocolantul. Autocolantele de perete cu animale sunt recomandate pentru decorarea dormitoarelor,   living-uri, cluburi, baruri si restaurante.

 

Pretul autocolantelor se calculeaza la mp, in functie de ce dimensiune doriti.

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici DE ACORD